Beste bezoeker van onze website!

Hieronder vindt u de nieuwsbrief over de privacywet die 25 mei 2018 is ingegaan. We willen dit graag met iedereen delen omdat het ook diegenen aangaan die via onze webshop producten van ons heeft gekocht en daarbij ook privé informatie heeft afgegeven. Alvast bedankt voor uw aandacht.

“Beste Ontvanger van de Nieuwsbrief van “La Familia”,

We hopen dat u onze nieuwsbrieven met nieuws, updates en informatie over onze concerten nog altijd fijn vindt om te ontvangen.

Zoals u intussen weet, is op 25 mei 2018 de privacywet (GDPR) veranderd als het gaat om hoe wij contact met u mogen opnemen.

Wij weten dat u al eerder toestemming heeft gegeven doordat u zichzelf ooit hiervoor heeft ingeschreven. Voor de zekerheid maken wij u er nogmaals op attent dat, indien u hierop geen prijs meer mocht stellen,

U zich ten allen tijden uit kunt schrijven. Zoals u weet staat dit altijd onderaan onze nieuwsbrief vermeld. Zo ook deze (zie “Unsubscribe from this list” in de footer van de mail).

Schijft u zich niet uit, dan mogen wij erop vertrouwen dat u onze nieuwsbrief nog steeds graag ontvangt.

Wij van La Familia gaan vertrouwelijk om met uw persoonlijke gegevens.

We vinden het belangrijk dat u de volledige controle hebt over de persoonlijke informatie die u met ons deelt en dat deze ook echt privé blijven. Uiteraard houden wij ons aan de geldende wet- en regelgeving.

We gebruiken uw persoonlijke gegevens alleen voor het doel waarmee u ze met ons hebt gedeeld (denk hierbij ook aan bestellingen via onze webshop).

U mag natuurlijk altijd aan ons vragen wat we van u weten en mogelijk incorrecte persoonlijke gegevens corrigeren.

Wilt u desondanks dat uw gegevens uit ons (email) adressenbestand gehaald worden, dan kunt u ook een verzoek sturen naar contact@lafamilia-music.nl

Warme groet,

Het “La Familia” Team

PS. Ook op Facebook is Opera Familia van nu af aan officieel te vinden onder La Familia Music !!! Like & Share onze pagina zodat ook de mensen in uw directe omgeving hiervan kennis kunnen nemen. Alvast enorm bedankt.”