Plusprojecten

In het bijzonder voor de ouderen onder ons die er liever ’s middags op uit trekken heeft La Familia een aantal Theater Matinees geproduceerd. Desgewenst met een culinair tintje in de vorm van een Lunch vooraf  of High Tea na afloop tijdens de Meet & Greet. Bekende evergreens uit de afgelopen 100 jaar passeren de revue. Een groot feest van herkenning met een oergezellig interactief karakter.  Van Rieu tot Bocelli, van Parelvissers tot  Slavenkoor, van Vera Lynn en The Andrews Sisters tot Ramses Shaffie.

Een Rondje Vrijthof

“Ik vind het geweldig hoe liefdevol Carla, Paul en Belinda met onze bewoners omgaan. Ze kunnen niet alleen fantastisch mooi zingen, maar ze weten de mensen als geen ander te raken. Zo warm! Het is gewoon 1 groot feest als ze er zijn.”

Joke Hoogendoorn Activiteiten Begeleidster Zonnehuis Amstelveen:

“Wat jullie de mensen geven is met geen pen te beschrijven”

Swing Along on ’45

“Het optreden was werkelijk fantastisch!! Wat een prachtige stemmen en dan die afwisseling… gewoon voor ieder wat wils. En alles zo persoonlijk, dicht bij de mensen gebracht.  Dat Carla nog zelf met Vera Lynn heeft gezongen is toch ook bijzonder!  

J. VelthuyzenActiviteiten Begeleider WCZ Buitenveldert Amsterdam

“Jullie geven de mensen weer even echt dat ouderwetse “familiegevoel” jullie werken enorm verbindend”

Zet Moeder in het Zonnetje

“2 keer per jaar komt Opera Familia bij ons zingen. Rond Kerst en rond Moederdag. Onze bewoners kijken er maanden van te voren naar uit en praten er nog weken over na. Carla, Paul en Belinda weten er altijd zo een liefdevol feest van te maken. De grote variatie in genres muziek is ook zo fantastisch. En dan die stemmen! Gewoon geweldig! We voelen ons altijd 1 grote familie.”

Lidy SchuttenSchoterhof Haarlem

“Bewoners die geen teken van leven meer geven bloeien ineens open… zo ontroerend om te zien!”

Kerst met Opera Familia

“Welk programma ik ook van Opera Familia heb gezien… allemaal even schitterend” “Maar Kerst is natuurlijk helemaal bijzonder…. Tranen van ontroering… wat een warmte… ECHT KERST”

Annie DijkstraActiviteiten begeleidster De Luwte Amstelveen

“Dit zou toch iedere oudere mee moeten kunnen maken… eindelijke weer eens kwaliteit in ons huis”

“Wat heb ik genoten van jullie, jullie muziek, de show… alles zo perfect. De liefde die jullie uitstralen naar elkaar en in jullie zang”

Jeanneke Groenen

“Zo lief, dat jullie dit nog steeds voor onze mensen willen doen”

Plus Matinees

Feestelijke La Familia Classic Meets Pop shows. Met evergreens als “Granada”, “Santa Lucia” en “Torna a Surriento”. Hits uit bekende musicals als “The Phantom”, “West Side Story” en “Cats”. Legendarische Filmmuziek. Kassuccessen uit Opera, zoals “de Parelvissers” en “het Slavenkoor”. Een feest van herkenning uit beroemde Operettes van o.m. Léhar en Strauss.

Dit jaar keuze uit 4 shows:

 • By Strauss: Een vrolijk theater-concert programma in de sfeer van André Rieu
 • O Sole Mio: Een muzikale toost op ’s werelds grootste Italiaanse evergreens
 • Swing Along on ’45: met top hits van Vera Lynn, The Andrews Sisters, Glenn Miller  etc.

Kerst met La Familia: van Stille Nacht tot Avé Maria en Joy to the World.

Matinees Zorgcentra voor Ouderen

In het bijzonder voor de Zorgcentra in Nederland, biedt La Familia intieme feestelijke concerten op locatie. Er kan een keuze gemaakt worden uit de programma’s:

 • O Sole Mio
 • By Strauss
 • Swing Along on ’45
 • Kerst met La Familia
 • Moederdagconcert “Zet moeder in het Zonnetje”
 • Paasconcert
 • Allerzielen Herdenkingsconcert

Genre:

 • Feest van herkenning Classic Meets Pop
 • Hoogtepunten uit Film, Musical, Opera, Operette
 • Italiaanse Hits
 • Van Andrea Bochelli tot Il Divo & André Rieu

Uitvoering:

Met vleugel en geluidsversterking
Met vleugel & orkestband en geluidsversterking

Noon of the Proms

In het bijzonder voor de ouderen onder ons die er liever ’s middags op uit trekken heeft La Familia een aantal Theater Matinee’s geproduceerd. Desgewenst met een culinair tintje in de vorm van een Lunch vooraf of High Tea na afloop tijdens de Meet & Greet. Bekende evergreens uit de afgelopen 100 jaar passeren de revue. Een groot feest van herkenning met een oergezellig interactief karakter. Van Rieu tot Bocelli, van Parelvissers tot Slavenkoor, van Vera Lynn en The Andrews Sisters tot Ramses Shaffie. Quote: “Wat een feest maken ze er van… die weten een zaal te bespelen”, “Ik wist niet dat ze zo divers waren, anders had ik mijn hele familie meegenomen.” Unquote.

Reactie op “Swing Along on ’45”: “Het optreden was werkelijk fantastisch!! Wat een prachtige stemmen en dan die afwisseling… gewoon voor ieder wat wils. En alles zo persoonlijk, dicht bij de mensen gebracht.  Dat Carla nog zelf met Vera Lynn heeft gezongen is toch ook bijzonder!  Het heeft zo veel losgemaakt bij onze bewoners! Echt een super mooie zondagmiddag. Daar kunnen ze nog lang op teren, en ik ook!”

J. VelthuyzenActiviteiten Begeleider WCZ Buitenveldert Amsterdam

Reactie op “Een Rondje Vrijthof”: “Ik vind het geweldig hoe liefdevol Carla, Paul en Belinda met onze bewoners omgaan. Ze kunnen niet alleen fantastisch mooi zingen, maar ze weten de mensen als geen ander te raken. Zo warm! Het is gewoon 1 groot feest als ze er zijn.”

Joke HoogendoornActiviteiten Begeleidster Zonnehuis Amstelveen

Reactie op “Zet Moeder in het Zonnetje”: “2 keer per jaar komt La Familia bij ons zingen. Rond Kerst en rond Moederdag. Onze bewoners kijken er maanden van te voren naar uit en praten er nog weken over na. Carla, Paul en Belinda weten er altijd zo een liefdevol feest van te maken. De grote variatie in genres muziek is ook zo fantastisch. En dan die stemmen! Gewoon geweldig! We voelen ons altijd 1 grote familie.”

Lidy SchuttenSchoterhof Haarlem

Reactie op Kerst met La Familia “Welk programma ik ook van La Familia heb gezien… allemaal even schitterend” “Maar Kerst is natuurlijk helemaal bijzonder…. Tranen van ontroering… wat een warmte… ECHT KERST”

Annie DijkstraActiviteiten begeleidster De Luwte Amstelveen
2015 © Copyright - La Familia - Site by Zenze - Credits