• Welkom op de website van Opera Familia – Classic Meets Pop!

  Opera Familia biedt naast haar concert tournees een aantal bijzondere muzikale producten. Culture Club for Kids. The Noon of the Proms voor Ouderen. Diner Vocaal voor het bedrijfsleven. Family Shows voor Cruise Ships, etc.

  Nu boeken
 • Ieder optreden een ware Family Experience

  Opera Familia brengt warmte, feest en ontroering en verbindt mensen tot één grote familie. Intiem met piano tot groots met orkest.

 • Internationaal, dichtbij, stijlvol en humoristisch

  Van huiskamerconcert tot theater tournee. Van Business Entertainment tot Diner Show. Grandeur met een persoonlijke aanraakbaarheid.

 • De kracht van Opera Familia: Warmte & Veelzijdigheid

  Classic Meets Pop in de breedste zin van het woord. Musical, Film, Opera, klassiek bewerkte hits uit de Top 2000 en pakkende Nederlandse, Engelse, Duitse, Spaanse en Italiaanse songs van eigen hand.

  Bekijk biografie

Het Laatste Nieuws

Benefietconcert 28 januari 2018

Geraakt door de liefdevolle, persoonlijke en constructieve aanpak van de twee bevlogen Nederlanders Wil en Peter Scholte, die kansarme kinderen in de Filippijnen met man en macht uit de prostitutie trachten te houden en ze een gedegen opleiding bieden geven we met heel ons hart op zondag 28 januari a.s. een Benefietconcert ten bate van hun stichting Mission’s Flame.
Alle medewerkers inclusief artiesten, organisatoren, locatie etc. etc. werken Con Amore mee, waardoor alle inkomsten volledig naar dit prachtige doel gaan.
Kaarten kosten €10, inclusief koffie of thee.

Kaarten kunnen besteld worden bij;
Mevr. Hillie de Jong .
0511-442498
wabehillie@hotmail.com
Info@missionsflame.nl

Nieuwjaarsconcert te Groesbeek!

Twee jaar geleden stond Opera Familia al in een uitverkocht Cardo. Dit keer gaan zij het nieuwe jaar muzikaal openen met een mooi nieuwjaarsconcert. Het wordt een avond van heerlijk meezingen, zwieren en zwaaien op overbekende melodieën.

Locatie: Cardotheater
Adres: Cardo Theater bevindt zich op het terrein Pluryn / Werkenrode.
Nijmeegsebaan 9
6561 KE GROESBEEK

Aanvang: 20:00 uur
Zaal open: 19.30 uur

Reserveer snel uw tickets! 

NIEUW! Heel Holland zingt Classics

Vanaf volgend jaar toert Opera Familia het land met haar Sing Along Event “Heel Holland Zingt Classics”.

Belinda: “Voor de gelegenheid hebben we de handen ineen geslagen met Classical DJ Mr Van Walsh en locale koren en dansers.”

Op zondagmiddag 3 september a.s. was onze eerste editie in de havenkom te Almere en traden we op samen met het Groot “Heel Almere Zingt Koor” op dat was samengesteld uit maar liefst 3 koren uit Almere. ‘Multiple Voices’, ‘Het Dameskoor’ en ‘The Early Birds’. Een unieke samenwerking geïnitieerd door Stichting Col Canto Almere. Het was een groot meezing succes en kijken uit naar de volgende edities!!!

WIJ VOOR JOU CONCERT ACTIE GOUD VOOR OUD DOORSLAGGEVEND SUCCES!

Als ambassadeurs van de Stichting WijVoorJou maken Carla, Paul en Belinda dit jaar dagelijks talrijke vereenzaamde ouderen en ouderen in zorgcentra blij met een prachtig feestelijk concert. Maar liefst 200 voorstellingen! Geniet mee van de reacties en de foto’s: Klik hier!

Video’s

Ontmoet Opera Familia
Ontmoet Opera Familia
Ik laat je gaan - Opera Familia
Ik laat je gaan - Opera Familia
Eigen lied tekst- Carla van der Veldt Muziek- Paul van der Veldt Zang- Opera Familia Opname-Piet Souer Film editor- Linda Steenhuis
Opera Familia - Nessun Dorma (live)
Opera Familia - Nessun Dorma (live)
Nessun Dorma - Puccini Live Performed by Opera Familia Video from own Television Special on Omroep MAX
Opera Familia - Stil maar (live)
Opera Familia - Stil maar (live)
Composition by Opera Familia From own TV Special on Omroep MAX Lyrics: Carla van der Veldt Music: Paul van Der Veldt Live version Dutch song about little children with Down syndrome and their feelings and wishes towards their mother right after they are born.

The Family Experience

Een optreden van Opera Familia bijwonen is eigenlijk meer een beleving… een beleving van echt samenzijn. Het is de kracht van Carla, Paul en Belinda dat zij met hun stemmen en uitstraling mensen met zichzelf en met elkaar op hartsniveau verbinden, als waren het één grote familie. Of ze nu in theater of concertgebouw staan of bij een intiem of exclusief diner voor het bedrijfsleven. Quote: “Ik waande me de ene keer op het Vrijthof en de andere keer weer alsof ik bij hen thuis op de bank zat.” Unquote.

Concerten/Theater

Opera Familia geeft concerten en theatervoorstellingen. Van Night of the Proms Concerten tot Sing Along Classics in de sfeer van André Rieu. Uitvoering: met orkest – met vleugel – met kleine akoestische bezetting – met vleugel afgewisseld met orkestband – desgewenst met medewerking van Koor.

Meer informatie

Business to Business

De zangers van Opera Familia zijn veelgevraagde artiesten bij Exclusieve Diners, Gala Avonden, Benefiet Gala’s, Eindejaarsfeesten, Nieuwjaarsborrels en andere speciale gelegenheden voor het bedrijfsleven en de overheid. Van het Amstelhotel in Amsterdam tot het Plaza Hotel in New York.

Meer informatie

Cruises

Sinds juli 2014 geeft Opera Familia Muziektheater Shows op Cruise schepen. Hun diversiteit aan genres geeft een geweldige toevoeging aan de vakantiestemming van de gasten.

Meer informatie

Ceremonies

Opera Familia wordt sinds haar bijzondere vertolking van het Avé Maria van Schubert op de Nederlandse Televisie, veel gevraagd voor de omlijsting van huwelijksceremonies, herdenkingsbijeenkomsten, kaarsenceremonies, en uitvaartplechtigheden. Hiervoor hebben zij een aantal mooie producten ontwikkeld.

Meer informatie

Stichting Wij voor Jou

Via de Opera Familia Foundation worden sociaal/maatschappelijke initiatieven ondersteund en projecten mogelijk gemaakt zoals The Power of Down en Goud voor Oud. In deze werkt Opera Familia nauw samen met de stichting Wij Voor Jou.

Meer informatie

Plusprojecten

In het bijzonder voor de ouderen onder ons die er liever ’s middags op uit trekken heeft Opera Familia een aantal Theater Matinees geproduceerd.

Meer informatie

Onze Biografie

Opera Familia brak als “ Classic meets Pop” zingend gezin door, na hun Nederlandse TV debuut in 2011. Met een gouden album, de Populariteit Award 2012, een eigen TV Special, diverse succesvolle theater tournees in eigen land en talrijke internationale concerten hebben zangers/songwriters Carla, Paul en Belinda een stevige plaats veroverd in de Muzikale Show Biz.

Meer informatie

Bariton

Paul van der Veldt

is van oorsprong afkomstig uit een klassiek nest waardoor hij als jongenssopraan op 8-jarige leeftijd reeds aan de Mattheus Passion meewerkte. Van jongs af aan heeft het maken van muziek centraal gestaan in zijn leven. Paul studeerde zang en piano en koos in eerste instantie voor de lichte muziek. Nadat hij een aantal jaar een praktijk als zangpedagoog had en onder meer les gaf aan de Hoge School der Kunsten in Amsterdam, besloot hij zelf het podium op te gaan. Na zijn hoofdrol in de Minimal Opera Productie “Born Twice” is, mede door de ontmoeting met Carla, de klassieke zangkunst in zijn leven teruggekomen

Lees meer

Sopraan

Belinda Vermeer

is geboren en getogen in Haarlem. Ze komt uit een hecht gezin met liefde voor het vak. Belinda: “Bij ons thuis werd altijd muziek gemaakt. Van kleins af aan vond ik het al geweldig om naar mijn ouders te luisteren als zij aan het werk waren. Spelenderwijs werd op die manier de ene na de andere aria als het ware met de paplepel naar binnen gegoten. Zo groeide mijn voorliefde voor klassieke muziek en leerde ik bijvoorbeeld gemakkelijk tweede stemmetjes te zingen, omdat ik Paul dat altijd hoorde doen.”

Lees meer

Mezzo Sopraan

Carla van der Veldt

heeft na haar studie uitvoerend musicus solozang te Amsterdam, een aantal jaar als soliste gewerkt bij Stichting Hoofdstad Operette en als korist bij de Nederlandse Opera Stichting en de Nationale Reisopera. Zij vertolkte hoofdrollen in diverse Opera Comiques, maakte als soliste uitstapjes naar onder meer de Minimal Pop Opera en de Musical. Zij trad o.a. samen op met Vera Lynn, Thijs van Leer, De Poolse Nachtegalen en Prinses Irene.
Met haar man Paul gaf zij 7 jaar lang in ons land concerten met de titel “Het Uur van het Hart”.

Lees meer

Agenda

Naast de besloten voorstellingen en andere projecten geeft Opera Familia in Nederland de volgende openbare optredens/concerten:

Benefietconcert 28 januari 2018

28/01/2018

Benefietconcert

Gereformeerde Kerk
Foarwei 97
9298 JE Kollumerzwaag
Aanvang: 19:00 uur

Geniet van een schitterend Benefietconcert van Opera Familia, in de sfeer van Andre Rieu, o.a. met medewerking van jeugdgroep Kollumerzwaag en kom op voor kansarme kinderen in de Filippijnen.
Initiatief van Stichting Mission’s Flame en opera Familia zelf!

Kaarten kunnen besteld worden bij;
Mevr. Hillie de Jong
0511-442498
wabehillie@hotmail.com
Info@missionsflame.nl

Noon of the Proms Assen

11/02/2018

‘Noon of the Proms’ 

De Bonte Wever, Assen
Aanvang: 14.00 uur

Noon Of The Proms is een middagprogramma waarin we u mee op reis nemen langs de Evergreens van de afgelopen 100 jaar.

Een groot feest van herkenning met een oergezellig interactief karakter. Van Rieu tot Bocelli, van Parelvissers tot Slavenkoor, van Vera Lynn en The Andrews Sisters tot Ramses Shaffy

Klik hier voor uw kaarten!

Noon of the Proms Zaandam

13/02/2018

‘Noon of the Proms’ 

Zaantheater, Zaandam
Aanvang: 14.00 uur

Noon Of The Proms is een middagprogramma waarin we u mee op reis nemen langs de Evergreens van de afgelopen 100 jaar.

Een groot feest van herkenning met een oergezellig interactief karakter. Van Rieu tot Bocelli, van Parelvissers tot Slavenkoor, van Vera Lynn en The Andrews Sisters tot Ramses Shaffy

Reserveer snel uw kaarten via deze link!

Concert De Doelen

04/03/2018

Zondagochtendconcert De Doelen

Schouwburgplein 50
3012 CL Rotterdam (hoofdingang de Doelen)
Aanvang: 11:00 uur

Een prachtig ochtendconcert dat volledig LIVE uitgevoerd zal worden in samenwerking met pianiste Heleen Nijenhuis en zus violiste Martine Nijenhuis. Opera Familia “Unplugged” ! Mis het niet!

Klik snel hier voor uw kaarten!

Noon of the Proms Gouda

08/03/2018

‘Noon of the Proms’ 

De Goudse Schouwburg, Gouda
Aanvang: 14.30 uur

Noon Of The Proms is een middagprogramma waarin we u mee op reis nemen langs de Evergreens van de afgelopen 100 jaar.

Een groot feest van herkenning met een oergezellig interactief karakter. Van Rieu tot Bocelli, van Parelvissers tot Slavenkoor, van Vera Lynn en The Andrews Sisters tot Ramses Shaffy

Reserveer snel uw kaarten via deze link!

Noon of the Proms Leeuwarden

11/03/2018

‘Noon of the Proms’ 

Koepeltheater, Leeuwarden
Aanvang: 15.00 uur

Noon Of The Proms is een middagprogramma waarin we u mee op reis nemen langs de Evergreens van de afgelopen 100 jaar.

Een groot feest van herkenning met een oergezellig interactief karakter. Van Rieu tot Bocelli, van Parelvissers tot Slavenkoor, van Vera Lynn en The Andrews Sisters tot Ramses Shaffy.

Reserveer snel uw kaarten via deze link! 

Public Relations

Persfoto’s

Hier kunt u persfoto’s downloaden in hoge resolutie.Hier kunt u de meest recente persfoto’s en persberichten downloaden.
Heeft u vragen: stuur uw mail naar E contact@operafamilia.com

Voor interview aanvragen kunt u contact opnemen met Frank Boers:

E frank.boers@hetentertainmentbureau.nl
T +31 35-6027949
M +31 6-53266299

Persberichten

Heel Holland Zingt Classics Logo

Bussiness flyer

Uitvaartceremonie Flyer

Nieuwsbrief

 

Contactgegevens

Management & Boekingen 

Voor boekingen en zakelijke aangelegenheden kunt u contact opnemen met het management van
Opera Familia:
Frank Boers
Het Entertainment Bureau
Catherina van Renneslaan 8
1217 CX Hilversum
T +31 35-6027949
M +31 06-53266299
E frank.boers@HetEntertainmentBureau.nl

Fanmail

Postadres:
Opera Familia
Postbus 2520
2002 RA HAARLEM

2015 © Copyright - La Familia - Site by Zenze - [wp_colorbox_media url="https://www.lafamilia-music.nl/?p=3867" type="iframe" hyperlink="Credits"]