Concerten/Theatervoorstellingen

La Familia geeft concerten en theatervoorstellingen. Van Night of the Proms Concerten tot Sing Along Classics in de sfeer van Andre Rieu.

Uitvoering: met orkest – met vleugel – met kleine akoestische bezetting – met vleugel afgewisseld met orkestband – desgewenst met medewerking van Koor.

Theater Concert Shows

La Familia heeft sinds haar doorbraak in Nederland al weer 3 succesvolle theater tournees achter de rug. Deze shows zijn inmiddels ook los te boeken.

Overweldigend waren de reacties op de theater concert tournees, waarin La Familia haar publiek verraste met haar muzikale veelzijdigheid en warme performance. Ook het intieme eigen repertoire werd zeer goed ontvangen.

Kerk/Kasteel Concerten

La Familia geeft (desgewenst in samenwerking met regionaal koor) concerten in Kerken en/of Kastelen met een Concerttraditie. Op het programma staan Thema & Seizoenconcerten. Moederdagconcert, Bevrijdingsconcert, Zomeravondconcerten, Feestweekconcerten, Paasconcerten, In memoriam concerten, Warme Winterconcerten en Kerstconcerten.

Plus Matinees
Matinees Zorgcentra voor Ouderen

Solisten bij Koren en Orkesten

La Familia biedt de mogelijkheid aan Koren en Orkesten een muzikale bijdrage te leveren aan hun jaarlijkse concerten.

Genre:

  • Classic Meets Pop
  • Klassiek
  • Hoogtepunten uit Film, Musical, Opera, Operette
  • Italiaanse Evergreens
  • Geestelijk repertoire
  • Gospel
  • Swing Along on ’45

Uitvoering

  • Afhankelijk van de locatie akoestisch of versterkt

Uitvoering:

  • Akoestisch of versterkt afhankelijk van de locatie
Noon of the Proms

In het bijzonder voor de ouderen onder ons die er liever ’s middags op uit trekken heeft La Familia een aantal Theater Matinee’s geproduceerd. Desgewenst met een culinair tintje in de vorm van een Lunch vooraf of High Tea na afloop tijdens de Meet & Greet. Bekende evergreens uit de afgelopen 100 jaar passeren de revue. Een groot feest van herkenning met een oergezellig interactief karakter. Van Rieu tot Bocelli, van Parelvissers tot Slavenkoor, van Vera Lynn en The Andrews Sisters tot Ramses Shaffie. Quote: “Wat een feest maken ze er van… die weten een zaal te bespelen”, “Ik wist niet dat ze zo divers waren, anders had ik mijn hele familie meegenomen.” Unquote.

2015 © Copyright - La Familia - Site by Zenze - Credits