Concert-actie ‘Goud voor Oud’ wegens succes geprolongeerd

Woont jouw opa, oma, vader of moeder in een zorgcentrum en zou je hem/haar willen laten verrassen met een schitterend concert, mail dan naar contact@stichtingwijvoorjou.nl.
Stichting Wij Voor Jou maakt het namelijk mede mogelijk om ouderen in zorgcentra te laten genieten van kwalitatief hoogstaande voorstellingen.


Als ambassadeurs van deze Stichting zal La Familia Music volgend jaar weer een aanzienlijk aantal concerten geven in sfeer van Andre Rieu. En dat niet alleen…Speciaal in het kader van 75 JAAR BEVRIJD NEDERLAND toeren ze langs de ouderen met hun feestelijke voorstelling SWING ALONG ON ’45. Met o.m. hits van Vera Lynn en The Andrews Sisters en muziek van Glenn Miller.
Dus… mail of maak het zorgcentrum waar jouw familie woont attent op deze unieke mogelijkheid!

RADIO INTERVIEWS LA FAMILIA – LIED “LA LIBERTAD”

La Familia is binnenkort weer in het hele land op de radio te beluisteren met hun nieuwe single “La Libertad”. Op de volgende data geven zij ook nog een aantal persoonlijke interviews.

Behind The Stars!

We staan in het blad Behind The Stars! Klik hier voor het artikel.

Nieuwe single La Libertad

La Familia brengt op 26 September de single La Libertad uit. Een single die een ode brengt aan de vrijheid!

“Vrijheid hebben we te koesteren en te vieren”, aldus Paul, Carla en Belinda. “Vrijheid in onszelf en in de wereld om ons heen”

We leven in ons land het komende jaar alweer 75 jaar in vrijheid. Een mooi moment om ons lied “La Libertad” met jullie te delen.

Luister hier de nieuwe single!

LaFamilia - Live in concert Christmas classic

Christmas Classics 2018!

christmascla

Openbare concerten “La Familia”