NIEUW Vredeslied La Familia

Lieve allemaal,

Even een cadeautje voor ieder van jullie ter troost en bemoediging in deze voor ons allemaal zo pittige tijd. Ons nieuwe lied VREDE.

We hadden het vlak voor de Corona Crisis opgenomen ter ere van het feit dat we 5 mei 75 jaar in vrijheid leven. En hoe actueel is het nu!

Blijf gezond en vier je innerlijke vrijheid!

Een warme (virtuele) omhelzing van ons drietjes,

Belinda, Carla en Paul – La Familia

Kerstconcert La Familia in de Grote Bavo in Haarlem

Zondag 8 December hebben we genoten van het Kerstconcert La Familia in de Grote BAVO in Haarlem.

Bekijk hier de filmbeelden.  Wil je binnenkort ook een La Familia concert bijwonen? Op 14 januari geven we een concert in Alkmaar. Lees snel verder >>> http://bit.ly/2PfkHc8

Foto: Onno Hulshof

Bedankt voor de positieve woorden!

Wat ontzettend leuk om zulke positieve woorden te mogen ontvangen. Bedankt hiervoor! We hebben ook erg genoten.

Meet Joe Benjamin Heres 💙

HOERA EEN JONGEN! Met grote trots kunnen we jullie vertellen dat Belinda Vermeer op 12-11-2019 bevallen is van een schitterende zoon. Welkom kleine vent. Het is geweldig dat je er bent! 

Concert-actie ‘Goud voor Oud’ wegens succes geprolongeerd

Woont jouw opa, oma, vader of moeder in een zorgcentrum en zou je hem/haar willen laten verrassen met een schitterend concert, mail dan naar contact@stichtingwijvoorjou.nl.
Stichting Wij Voor Jou maakt het namelijk mede mogelijk om ouderen in zorgcentra te laten genieten van kwalitatief hoogstaande voorstellingen.


Als ambassadeurs van deze Stichting zal La Familia Music volgend jaar weer een aanzienlijk aantal concerten geven in sfeer van Andre Rieu. En dat niet alleen…Speciaal in het kader van 75 JAAR BEVRIJD NEDERLAND toeren ze langs de ouderen met hun feestelijke voorstelling SWING ALONG ON ’45. Met o.m. hits van Vera Lynn en The Andrews Sisters en muziek van Glenn Miller.
Dus… mail of maak het zorgcentrum waar jouw familie woont attent op deze unieke mogelijkheid!

RADIO INTERVIEWS LA FAMILIA – LIED “LA LIBERTAD”

La Familia is binnenkort weer in het hele land op de radio te beluisteren met hun nieuwe single “La Libertad”. Op de volgende data geven zij ook nog een aantal persoonlijke interviews.

Behind The Stars!

We staan in het blad Behind The Stars! Klik hier voor het artikel.

Nieuwe single La Libertad

La Familia brengt op 26 September de single La Libertad uit. Een single die een ode brengt aan de vrijheid!

“Vrijheid hebben we te koesteren en te vieren”, aldus Paul, Carla en Belinda. “Vrijheid in onszelf en in de wereld om ons heen”

We leven in ons land het komende jaar alweer 75 jaar in vrijheid. Een mooi moment om ons lied “La Libertad” met jullie te delen.

Luister hier de nieuwe single!

LaFamilia - Live in concert Christmas classic

Christmas Classics 2018!

christmascla